Dit køkkens grønne evolution
At producere og sælge plantebaserede produkter skal både være en gevinst for verden og en for den enkelte virksomhed. I PlanteVækst arbejder vi derfor for at skabe holdbar forandring gennem den gode forretning. Når en virksomhed, en kommune eller et storkøkken oplever, at det plantebaserede bliver taget godt imod og bliver en succes, så er potentialet for mere stort. Omvendt er det usandsynligt, at de vil omfavne det grønne fuldt og få appetit på mere, hvis de får flere dårlige oplevelser.
Eliminering af fejl er derfor et af vores fokusområder, når vi hjælper med at skabe PlanteVækst.
Det plantebaserede marked er verdens hurtigst voksende, og det er en oplagt mulighed for at skabe bæredygtig vækst.
– PlanteVækst
I vores samarbejder kommer vi bl.a. omkring:
- Optimal navngivning af produkter og retter (og klassiske fejl)
- Placering af produkter og indretning af butikker/kantiner
- At skabe unikke produkter og smagsoplevelser
- Kvalitet og valg af ingredienser
- Smag og sensorisk oplevelse
- Forhindringer for succes
Vi har blandt andet erfaring med at hjælpe og skabe succes hos forskellige brancher, som Detail og Convenience, Foodservice samt Fødevareindustrien.
Kontakt os for at høre mere om et samarbejde med PlanteVækst.
Er par af vores resultater
Vi har hjulpet Kolding Kommune med at øge mængden af plantebaseret kost i køkkenerne.
Q8Hos Q8 har vi vist at en vegansk burger kan tage en betydelig del af salget og blive på menuen.
I Lidl har vi hjulpet med at udvide det plantebaserede udvalg og inspireret til spændende nye produkter.
FødevareerhvervetVi har holdt oplæg og præsenteret vores råd for store dele af fødevareerhvervet.
Siden PlanteVækst spirede frem i august 2019, har vi været i dialog med store virksomheder som 7-Eleven, Q8, COOP, Lidl og Dagrofa. Vi har arbejdet tæt sammen med Kolding Kommune og skabt grøn vækst i deres kantiner. Politikere fra både røde og blå partier har vist interesse for vores arbejde, og blandt gæsterne til vores store prisuddeling PlantePriserne har været ledere fra IKEA, Novo, Lidl, Salling Group, Dagrofa; forskere fra landets universiteter; politikere fra både Folketinget og kommunerne; dygtige kokke; store influencere; ledere fra andre grønne organisationer og mange flere.
Vi er stolte af at have så god en dialog med fødevarebranchen fra forskere og producenter til leverandører, håndværkere og politikere. Det er vores holdning, at den plantebaserede dagsorden er for alle.
Vi fremmer bedst vores sag, når mange forskellige mennesker taler for den.
Vil du også have grønne og succesfulde oplevelser? Kontakt PlanteVækst og hør mere om et samarbejde med os.
Få mere viden samt inspiration med vores publikationer og artikler, som du finder herunder.
Publikationer
Det Plantebaserede Køkken
Succes med Grønt på Menuen