Brancher

Bæredygtige Brancher


I en tid med stigende fokus på bæredygtighed og grønnere alternativer indtager plantebaserede produkter en central rolle i forskellige brancher. Her hos PlanteVækst tror vi på kraften af bæredygtige forandringer, og vi er stolte af at være med til at drive skiftet mod mere plantebaserede løsninger.

Det plantebaserede marked er verdens hurtigst voksende, og det er en oplagt mulighed for at skabe bæredygtig vækst.

– PlanteVækst

På denne side kan du få et overblik over, hvilke brancher PlanteVækst blandt andet samarbejder med og hjælper med at omfavne en grønnere fremtid – og skabe succes med det! Fra at udvide sortimenter til at forbedre produktionsprocesser og imødekomme forbrugernes efterspørgsel efter plantebaserede produkter, er vi med vores ekspertise og engagement i bæredygtighed med til at skabe succes for vores samarbejdspartnere.

I vores samarbejder kommer vi bl.a. omkring: 

  • Optimal navngivning af produkter og retter (og klassiske fejl)
  • Placering af produkter og indretning af butikker/kantiner
  • At skabe unikke produkter og smagsoplevelser
  • Kvalitet og valg af ingredienser
  • Smag og sensorisk oplevelse
  • Forhindringer for succes

Find din branche

Vi har erfaring med at hjælpe og skabe succes hos forskellige brancher, som Detail og Convenience, Foodservice samt Fødevareindustrien.

Detail og Convenience

I takt med stigende bekymring for klimaforandringer og miljøpåvirkning søger forbrugere i stigende grad efter bæredygtige alternativer i deres daglige livsstil. Dette skift i adfærd er især synligt inden for detail- og conveniencebranchen, hvor plantebaserede produkter vinder terræn som et mere miljøvenligt, dyrevenligt og ofte også sundt valg.

Foodservice

Der serveres hver dag mellem 600.000 og 800.000 måltider i de offentlige køkkener i Danmark. Derudover står restauranter, caféer, private kantiner mv. for en stor del af de måltider, vi spiser. Og tendensen til at få hele eller dele af maden udefra er stigende. Derfor er det også vigtigere end nogensinde, at foodservice-erhvervet rykker på det grønne, hvis vi vil have danskerne til at spise mere planterigt.

Fødevareindustrien

I en verden, der stræber efter bæredygtige løsninger, stiger efterspørgslen efter plantebaserede fødevarer drastisk. Fødevareproducenter spiller en afgørende rolle i at imødekomme denne efterspørgsel og samtidig reducere den miljømæssige påvirkning af fødevareindustrien.

Kontakt os for at høre mere om et samarbejde med PlanteVækst.

Få mere viden samt inspiration med vores publikationer og artikler, som du finder herunder.

Publikationer

Det Plantebaserede Koekken
Succes med Groent paa Menuen

Det Plantebaserede Køkken

Succes med Grønt på Menuen

Artikler