Om PlanteVækst

PlanteVækst arbejder for at fremme plantebaserede muligheder i Danmark. Vi arbejder sammen med relevante virksomheder, kokke, influenter, politikere og organisationer for sammen at få den plantebaserede bevægelse til at vokse sig større og stærkere.

Vi har som målsætning at være en værdifuld medspiller for de bedste virksomheder, der arbejder med plantebaserede fødevarer.
– PlanteVækst
PlanteVaekst

Et af vores første møder var med Danish Crown, som har bevæget sig endnu mere ind på det plantebaserede marked og nu producerer plantebøffer. Vi ser kød- og mælkeproducenter som potentielle medspillere, der kan byde ind med viden, erfaringer og ekspertise i produktionen af plantebaserede produkter. Og så er vi helt sikre på, at de også skal omstille sig til at fokusere på planter.

Det plantebaserede marked er verdens hurtigst voksende, og det er en oplagt mulighed for at skabe bæredygtig vækst.

Siden PlanteVækst spirede frem i august 2019, har vi været i dialog med store virksomheder som 7-Eleven, Dansk Energi og Bjarke Ingells Group. Vi har arbejdet sammen med kendte danskere som Casper Christensen, Anders Morgenthaler og Dennis Knudsen. Politikere fra både røde og blå partier har vist interesse for vores arbejde, og vi har bl.a. været på virksomhedsbesøg hos den danske, planteprotein-producent Organic Plant Protein i Hedensted med Anders Kronborg (A) og Erling Bonnesen (V). Mai Mercado (K) har deltaget i KlimaUdfordringen, og Ida Auken (R) var med som den første taler og prismodtager, da vi uddelte PlantePriserne i januar 2020.

Det er vores holdning, at den plantebaserede dagsorden er for alle.

Vi fremmer bedst vores sag, når mange forskellige mennesker taler for den.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et samarbejde?
Kontakt PlanteVækst her.