Rankings

PlanteVækst laver rankings af det plantebaserede udbud i Danmark. Hver ranking rangerer udbuddet af plantebaserede fødevarer i en bestemt kategori. Vores første ranking sætter fokus på kaffekæder og bagerier. Her ser vi på udbuddet af plantemælk til kaffen, kager, sandwich, salater, snacks mv. Du kan finde vores rankings her på siden, når de er offentliggjort.

Hvorfor laver vi rankings?

Vi vurderer og bedømmer det plantebaserede udvalg i Danmark for at hjælpe virksomhederne med at blive bedre til at tilbyde gode, plantebaserede muligheder. Vi vil gerne fremhæve de gode eksempler, som andre kan lade sig inspirere af. Samtidig er det en god måde at vise virksomhederne tydeligt og systematisk, hvor de halter bagefter konkurrenterne og dermed kan forbedre sig. PlanteVækst tilbyder hjælp og vejledning til at optimere både udbud og kommunikation om plantebaseret mad til de virksomheder, der ønsker det og kan have gavn af det.

Ranking: Kaffekæder og bageriers plantebaserede udbud

Vi har undersøgt udbuddet af plantebaserede muligheder hos danske kaffekæder og bagerier. 16 virksomheder er blevet vurderet og rangeret efter, hvor gode de er til at tilbyde og kommunikere om plantebaserede muligheder. Du kan læse mere om vores ranking og se hele rapporten her.