PlanteHoldet

Her kan du møde holdet bag PlanteVækst. Det er os, der arbejder for at udbrede plantebaseret mad på en venlig og effektiv måde. Vi er et lille hold af dedikerede plante-entusiaster med forskellige evner og fokusområder.

Thomas Erex. Kampagnechef. Thomas er cand.mag. i engelsk og film & medier med speciale i alternativer til mainstream madkultur. Han har arbejdet med det plantebaserede område i 10 år med tæt kontakt til virksomheder, organisationer og andre aktører, og han har udgivet tre kogebøger.
thomas@plantevaekst.dk
Christian Winther. Kampagnemedarbejder. Projektleder på rankings. Christian har en kandidatgrad i agricultural development. Han har specialiseret sig i adfærdspsykologi, sociologi og effekten af værdier, attitude og vaner på bæredygtige fødevarevalg. Christian har 12 års erfaring med det plantebaserede område.
christian@plantevaekst.dk
Rebecca Tronier. Kampagnemedarbejder med fokus på kommunikation og sprog. Rebecca er cand.mag. i sprogpsykologi og specialiseret i kommunikation om bæredygtighed.
rebecca@plantevaekst.dk
Selda Iljazovska. Kampagnemedarbejder. Selda har arbejdet som byggeleder i 4 år, og er uddannet indenfor byggeri, eventkoordinering, kontor, salg og service. Hun er nu i gang med at blive uddannet som hundetræner.
Sara Rasmussen. Kampagnemedarbejder. Sara er uddannet MSc Environmental Studies and Sustainability Science og har beskæftiget sig indgående med koblingen mellem klimakrisen og det globale fødevaresystem.
sara@plantevaekst.dk
Kasper Nowak. Kampagnemedarbejder. Projektleder på restaurant-samarbejde. Kasper har en bachelor i fødevarer og ernæring, og en kandidat i human ernæring fra Københavns Universitet. Han har været meget aktiv som arrangør af events, og han brænder for at udbrede kendskabet til plantebaseret mad.
kasper@plantevaekst.dk