Kom med på holdet i PlanteVækst

Vi leder lige nu efter de helt rigtige profiler til at repræsentere PlanteVækst og den grønne dagsorden til vores event PlantePriserne 2021. Til PlantePriserne samler vi en del af den grønne elite i Danmark til en fejring og hyldest af nogle af dem, der går forrest og skaber et mere plantebaseret Danmark.

Deltagerne ved PlantePriserne er højprofilerede politikere, kendte, virksomhedsrepræsentanter, kokke, iværksættere mv. Derfor har vi brug for de bedste på holdet, der kan være med til at skabe en fantastisk aften for vores gæster.

Som frivillig for PlanteVækst får du en unik mulighed for at være med bag scenen, når vi planlægger og afvikler eventet. Du får konkret erfaring med eventplanlægning og -afvikling til dit CV, og så får du en spændende oplevelse på et engageret hold. Vi er alle dedikerede plantenørder, der vil se Danmark gå i en grønnere retning. Du har helt sikkert også en interesse i det plantebaserede, og så er du klar til at skabe et fedt event for vores gæster.

Vi leder både efter praktiske frivillige, der kan hjælpe med afvikling af det fysiske event og frivillige til vores mediehold, der kan hjælpe med sociale medier og tekstforfatning.

Kan du se dig selv være med på holdet bag PlantePriserne? Så svar på vores spørgeskema her.

Har du spørgsmål? Skriv til Thomas på thomas@plantevaekst.dk